Ο Νίκος Κολιοκώτσης και οι ΝΕΙΡΙΣ στο Ρυθμός Stage

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

Ο χαρισματικός τραγουδοποιός Νίκος Κολιοκώτσης με τη χαρακτηριστική, ζεστή φωνή και τον ξεχωριστό ήχο παρουσιάζει σε ένα μοναδικό live στο “Ρυθμός Stage” την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά που φέρει τον τίτλο “Ξένος… στην κοιλάδα του Γοργία”.

Εκεί που ο ήχος του Ennio Morricone συναντάει τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, την αισθητική του Nick Cave τα τραγούδια των έντεχνων συνθετών όπως των Ξυδάκη, Ρασούλη, Καζαντζή, Σαββόπουλου και άλλων, ο ρομαντισμός των Tinderstics τα τραγούδια των Ξυλούρη, των Θανάση και Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του ρεμπέτικου, ο Νίκος Κολιοκώτσης και οι ΝΕΙΡΙΣ συνθέτουν ένα ξεχωριστό ηχόχρωμα με vintage αισθητική, ροκ νεύρο και γιορτινή διάθεση.

Στους ΝΕΙΡΙΣ συμμετέχουν οι:
Κώστας Καλογήρου – drums
Μιχάλης Στεφανίδης – ηλεκτρική κιθάρα, τσαράγκο
Μάριος Σκούφος – bass
Τάσος Γουσέτης – βιολί
Γιώργος Φίλιππας – κρουστά

Nikos Koliokotsis_poster

Ρυθμός Stage
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmosstage.gr

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]