Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου

ο Χάρης Πανόπουλος  στο Θέατρο Πέτρας

Ο Χάρης Πανόπουλος την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Πέτρας για μια εμφάνιση στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

Ο νεαρός τραγουδοποιός, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υποδέχεται όλους εμάς στο Θέατρο Πέτρας σε μια μουσική βραδιά υποδοχής του φθινοπώρου.Με την ιδιαίτερη χροιά τη φωνής του και με το λαούτο του θα μας μεταφέρει σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών καθώς και τα δικά του τραγούδια από τον πρώτο επερχόμενο δίσκο του.

50x70_poster_3

Οι αξιοπρόσεχτες ενορχηστρώσεις είναι ένα από τα κίνητρα για να μην λείψει κανείς την Δευτέρα 15/9 από το Θέατρο Πέτρας, μια εμφάνιση στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.

 

Μαζί, οι μουσικοί συνοδοιπόροι του:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ    ΒΙΟΛΙ

ΜΑΡΙΟΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ    ΗΛ.ΜΠΑΣΟ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ    ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ    ΠΛΗΚΤΡΑ/ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΟΡΦΕΑΣ  ΣΙΕΡΡΑΣ   ΤΥΜΠΑΝΑ

 

Επίσημη Σελίδα:

 https://www.facebook.com/CharesPanopoulos

Και μερικά τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος:

Πράσινες γραμμές 

 http://www.youtube.com/watch?v=HHZLFNcU09g

Εσπέρα

http://www.youtube.com/watch?v=s36iHGGzpvA

Ο ΦΑΡΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=WiLCW8oj9DY 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]