Επεισόδιο άνευ προηγουμένου σημειώθηκε σε σχολείο που στεγάζονται εκλογικά τμήματα, στο Ρίο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του «PatrasTimes.gr», νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ έφτασαν στο σημείο και αρχικά επιτέθηκαν φραστικά σε στέλεχος της Ν.Δ. απο την περιοχή  το οποίο κατηγόρησαν ότι εμφανίζεται ως επόπτης του κόμματος κάνοντας χρήση πλαστού εγγράφου με σκοπό να προωθεί ψηφοδέλτια συγκεκριμένης υποψήφιας της Ν.Δ.

Στην συνέχεια οι νεολαίοι φέρονται να εμφάνισαν άλλο έγγραφο με το οποίο υποστήριζαν ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι επόπτες. Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο με την γυναίκα, στέλεχος της Ν.Δ., να βρεθεί στο έδαφος.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρεμβαση των ψυχραιμοτερων. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί.

Σε νεότερη ενημέρωσή του, το patrastimes.gr αναφέρει ότι, από κύκλους της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας, επιβεβαιώνεται το προαναφερθέν επεισόδιο.

Ωστόσο, διαψεύδεται ότι σε αυτό είχαν εμπλοκή μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν σχέση με τα όργανά της. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι το επεισόδιο σε βάρος γυναίκας στελέχους της Ν.Δ. στο Ρίο προκάλεσαν συγκεκριμένα άτομα που έχουν σχέση με το γραφείο υποψηφιου του κόμματος.

Η γυναίκα, θύμα του επεισοδίου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς όταν άναψαν τα αίματα βρέθηκε στο έδαφος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις.

*Από left.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]