Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς σήμερα και ιδανική αφορμή για να το ρίξουμε έξω. Ο Μίκυ θα συναντήσει τον Κατρούγκαλο, τα Ζόμπι τους παπάδες, οι πιγκουίνοι τα λιοντάρια και όλη η Αθήνα θα χορέψει μασκαρεμένη για τελευταία φορά φέτος σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Δεκάδες είναι τα πάρτυ που έχουν κανονιστεί. Άλλα έχουν θεματικές, αλλά είναι περισσότερο χύμα.

Πέντε προτάσεις μας για απόψε.

 

Booze – κέντρο Αθήνας

decadence

Τα αποκριάτικα πάρτυ του Decadence ήταν πολύ μπροστά, αφού πολλές φορές άρχιζαν τα Χριστούγεννα.

Η θεματική τους- με τον Εlvis Presley να συναντά την Κοκκινοσκουφίτσα (live) ή τα περίφημα Tsoula Night- Γίνε τσούλα για ένα βράδυ- συγκρουόταν με τον καθωσπρεπισμό, όπως είναι ο σκοπός κάθε …τίμιου καρναβαλιού.

Αυτή τη φορά στο φιλόξενο χώρο του Booze Cooperativa σε ένα κτίριο του 1860 με ένα χορό μεταμφιεσμένων θα απαντήσουμε στο ερώτημα “τι είναι η ζωή”, “τι σου είναι ο άνθρωπος.” κ.λ.π.

Τις προάλλες άλλο ένα πάρτυ του Decadence στο Βοοze- με χίλια άτομα- έδειξε πως δεν έχουμε μόνο παρελθόν αλλά και μέλλον. Ευχαριστίες στους djs, τα παιδιά του Βοοze και τον …λαό του Ντε- που κάνει τα πάρτι μας τελετές- μυσταγωγίες που δείχνουν την όμορφη πλευρά της κόλασης.

Τύμπανα: Νίκος Σαρλάμης (Coctus),

Decks: Nicko-La Decadence (Nίκος Λακόπουλος), Clip Harper (Στράτος -2 PR), Decadencistas και μερικοί ακόμα από τις Μουσικές Ταξιαρχίες του Decadence.

Συμμετέχουν κλόουν, τρομπετίστες και απλοί ομπρελίστες και σφυρίχτρες.

 

Ώρα Έναρξης: 21.15

Είσοδος ελεύθερη

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 57

 

Μαύρος Γάτος – Εξάρχεια

mauros_gatos

H συνήθεια που έγινε λατρεία..

Εμπνεύσου, μασκαρέψου, φόρα την πιο τρελή σου διάθεση και έλα για μία βραδιά ατελείωτου χορού!

-music by dj AnGie

 

Ώρα Έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Διεύθυνση:  Κωλέττη 42

 

GAZARTE Theater Stage – Γκάζι

carnival

Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Απόψε χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης με τους Gadjo Dilo στο Theater Stage και τους Wedding Singers και DJ’s στο Roof Stage. Μουσικές από όλες τις δεκαετίες, ήχοι swing, rock’n’roll, ’80s και ’90s dance επιτυχίες δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για το μεγαλύτερο μασκέ party της χρονιάς!

 

 

Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί. Ντυθείτε τον αγαπημένο σας ήρωα ταινίας, σειράς ή τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, κάντε το GAZARTE τη δική σας “σκηνή” και κερδίστε τις εντυπώσεις! Από το Theater Stage ως το Roof Stage παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες θα περάσουμε αξέχαστα!

 

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας ταινίας; Ελάτε, σκεφτείτε… σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάποιον! Μήπως προτιμάτε κάποιον ήρωα σειράς; Καταλάβαμε… η κρυφή σας επιθυμία είναι να ήσασταν ένας μεγάλος Rock Star, ή το Pop Idol της δεκαετίας! Ό,τι ταλέντο και αν κρύβετε, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, αναδείξτε το “ήρωα” που κρύβετε μέσα σας, και ελάτε να χορέψουμε μέχρι το πρωί στα μασκέ party του GAZARTE!

 

Ώρα Έναρξης: 22.00

Τιμές: A ΖΩΝΗ : 18€, B ZΩΝΗ: 14€, ΟΡΘΙΟΙ: 8€

Διεύθυνση: Βουτάδων 32-34

 

Half Note – Μετς

gypsy

Απόκριες στο Half Note με την εκρηκτική Dzambo Agusevi Orchestra! O “βασιλιάς της τρομπέτας” Dzambo Agusev και η περίφημη του ορχήστρα του έρχονται για τέσσερις μοναδικές βραδιές. Κάθε τους εμφάνιση κι ένα ξέφρενο party με ήχους χάλκινων πνευστών, “καυτούς” τσιγγάνικους ρυθμούς, μεθυστικές μελωδίες των Βαλκανίων και έντονες swing και jazz επιρροές!

 

Ώρα Έναρξης:

Τιμές: Βar: 20€ Τραπέζι: 25, 30, 35 (5 ευρώ χαμηλότερα αν η κράτηση γίνει μέσω ίντερνετ)

Διεύθυνση: Τριβωνιανού 17, Μετς

 

Κύτταρο – Αθήνα

pwlina

Πωλίνα, Μπίγαλης και Χαριτοδιπλωμένος, η τρελοπαρέα που έχει βαλθεί να τρελάνει μικρούς και μεγάλους, μετά τις sold out δύο πρώτες παραστάσεις συνεχίζει για νέες αποκριάτικες περιπέτειες στις 4, 5, 11, 12 και 13 Μαρτίου, στο Κύτταρο. Έτοιμοι να μας παρασύρουν με τις αντικαταθλιπτικές τους επιτυχίες και τη μοναδική χημεία που ξέρουν να δημιουργούν με το κοινό, να χορέψουμε να τραγουδήσουμε και να ζήσουμε στιγμές μοναδικές. Πάντα με τη συνδρομή των εκρηκτικών Polis, του showman Δημήτρη Κίκλη στο πιάνο και στα φωνητικά και του εκλεκτού Μάριου Χριστόπουλου στο σαξόφωνο, για πέντε μοναδικές παραστάσεις και αφού πρώτα σας σηκώσουν από τον καναπέ θα σας ξεσηκώσουν κανονικά, γιατί στο φετινό 80s-90s αποκριάτικο party θα ντυθείτε όλοι PARTY ANIMALS!

Ώρα Έναρξης: 10.00

Τιμές: Εισιτήριο 10€ – Φιάλη 100€ /τετράδα

Διεύθυνση: Ηπείρου 48 και Αχαρνών

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]