«Γκολ στη φτώχεια» το μήνυμα της «Σχεδίας» στην Τεχνόπολη

Οι  πόρτες της Τεχνόπολης άνοιξαν για τη μεγάλη συναυλία της «Σχεδίας». Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, τραγούδησε, χόρεψε και πέρασε το δικό του μήνυμα. «Γκολ στη φτώχεια», όπως χαρακτηριστικά έγραφαν κάποια μπλουζάκια. Μελωδίες, χαμόγελα, παιδιά, ηλικιωμένοι και νέοι «αγκάλιασαν» τον σκοπό και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό. Με τον παλμό να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στη διάρκεια της βραδιάς.

sxedia 1

sxedia 2

sxedia 3

sxedia 4

sxedia 5

sxedia 6

sxedia 7

Ο συνδυασμός των παραπάνω μαζί με τον υπέροχο καιρό αλλά και την πανσέληνο αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα. Τα σχήματα συμμετείχαν με όρεξη, πάθος και μεράκι ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις μελωδίες τους.

sxedia 8

sxedia 9

sxedia 10

sxedia 11

sxedia 12

sxedia 14

sxedia 15

sxedia 16

Στο τέλος, αυτό που έμεινε ήταν μια γλυκιά αίσθηση που χωρούσε στην αγκαλιά της αλληλεγγύης και της δράσης.

sxedia 17

sxedia 18

sxedia 19

sxedia 20

sxedia 21

sxedia 22

sxedia 23

sxedia 24

sxedia 25

sxedia 26

sxedia 27

sxedia 28

Η συναυλία ξεκίνησε περίπου στις 8 το απόγευμα με πρώτους να βγαίνουν στη σκηνή τους Batala, που έδωσαν το ρυθμό για να ξεκινήσει το μεγάλο μουσικό πάρτι της «Σχεδίας».

sxedia 29

sxedia 30

sxedia 31

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Μαριέττα Φαφούτη, The Jaguar Bombs, Γεωργία Νταγάκη, Πάνος Μουζουράκης, Locomondo, Φοίβος Δεληβοριάς και το κλείσιμο έγινε με τους Burger Project.

sxedia 32

sxedia 33

sxedia 34

sxedia 35

sxedia 35-2

sxedia 36

sxedia 37

sxedia 38

*Φωτογραφίες – κείμενο: Έφη Γιάννου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]