Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Στάθη Μπούκουρα το απόγευμα της Τετάρτης στις φυλακές Ναυπλίου, μετά το κλάμα του στην Ολομέλεια της Βουλής. Όπως αποκάλυψαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δύο μυθικοί Έλληνες κλαψιάρηδες έσπευσαν να συναντήσουν και να συγχαρούν από κοντά τον πρώην πια βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Νίκο Ξανθόπουλο, οι οποίοι εκτίμησαν ιδιαίτερα το ταλέντο του τσάμπα μάγκα βουλευτή, καθώς και την ευκολία με την οποία πέταξε την αξιοπρέπειά του στα σκουπίδια μπας και γλιτώσει, όπως θα έκανε κάθε θρασύδειλος φασίστας στα δύσκολα…

mpoukouras

Ο Νίκος Ξανθόπουλος απένειμε μία τιμητική πλακέτα στον κ. Μπούκουρα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε την οικογένειά του για να συγκινήσει την κοινή γνώμη, κάτι που και ο γνωστός ηθοποιός έκανε με μεγάλη επιτυχία στις ταινίες του (μάνα μας κλέψανε το τρακτέρ κλπ).

 

Από τη μεριά του, ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ χαρακτήρισε ως γνήσιο ταλέντο τον κ. Μπούκουρα, καθώς, όπως σημείωσε, «ήταν τόσο καλός στην ερμηνεία του, που θα μπορούσε να βραβευθεί από τη Διεθνή Αμνηστία για την προσφορά του, παρότι είναι γνωστό ότι ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος σφάζουν μετανάστες».

 

 

Ο Γιαννάκης θυμήθηκε τα νιάτα του, όταν έκανε θέατρο για να πάρει επιθετικό φάουλ χωρίς να τον αγγίξει κανείς και μετά έβαζε και τα κλάματα από πάνω…
Οι ευχάριστες εκπλήξεις για τον Στάθη Μπούκουρα δεν τελειώνουν, όμως εδώ, καθώς η φήμη του έφτασε και στο εξωτερικό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στέλνει συγχαρητήριο τηλεγράφημα!

 

«Όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής αποκήρυξαν τα πιστεύω τους και έκαναν πως δεν έχουν ακούσει ποτέ στη ζωή του το όνομα Χίτλερ, μπας και γλιτώσουν τη φυλακή, έτσι και ο βουλευτής Μπούκουρας με συγκίνησε με το κλάμα του στη Βουλή», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο Πορτογάλος άσος και συνεχίζει:
«Για όλους εμάς που το απόλυτο ιδανικό είναι το χρήμα και η μισαλλοδοξία, αυτές οι συμπεριφορές είναι άξιες θαυμασμού και οφείλουμε να τις επικροτούμε».
Ο Στάθης Μπούκουρας σαστισμένος ευχαρίστησε τους πάντες για τα καλά τους λόγια, καθώς και τους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας στιγμή και τον ψέκασαν με κολλύριο για να εμφανιστεί πιο πειστικός στην ομιλία του.
Στα καλά του φιλαράκια υποσχέθηκε πως θα εκμεταλλευθεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει στη φυλακή για να διαβάσει τα σήματα και να πάρει επιτέλους το δίπλωμα αυτοκινήτου που τόσο ονειρεύεται…

Αξίζει να σημειώσουμε τέλος πως ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κ. Μπούκουρας ισχυρίστηκε στην ομιλία του πως έγινε εθνικιστής επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει το ιστορικό «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Από τη Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν πως δεν μπορούν να αναλάβουν τέτοιες ευθύνες και σημειώνουν  με νόημα πως ο Ανδρέας Παπανδρέου δημιούργησε απλώς κηφήνες και τεμπέληδες πολίτες, χωρίς να νοιάζεται για την ιδεολογική τους κατεύθυνση. Έθρεψε φυσικά και φασίστες, αλλά αν τελικά κάποιοι από αυτούς κατέληξαν αργότερα στη Χρυσή Αυγή, επειδή δεν τους δέχονταν αλλού, δεν είναι κάτι για το οποίο θα μπορούσε να κατηγορηθεί το Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]