Μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, στα οποία φαίνεται να προηγείται συγκεντρώνοντας ποσοστό άνω του 40%, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κι έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Απόψε ο πατραϊκός λαός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Να μείνει ο δήμος στα χέρια του.

Ευχαριστούμε τον πατραϊκό λαό που μας τίμησε με την ψήφο του, μας εμπιστεύτηκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό.

Καλούμε όλο τον πατραϊκό λαό, ανεξαρτήτως τι ψήφισε τον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι στο γνωστό δρόμο που έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι ακολουθούμε.

Για να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που δεν θα διαχωρίζει το λαό, θα τον ενώνει στον κοινό αγώνα, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας.

Κανένας να μη λείψει από τον ωραίο και έντιμο αγώνα μέχρι τη νίκη της Κυριακής.

Γιατί αυτή η νίκη θα είναι δική σας».

*Από thepressproject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]