Άμα δεν μπορείτε να σκεφτείτε ούτε ένα καλό λόγο να χαίρεστε για το ότι ήρθε ο Σεπτέμβρης, εμείς σας βρήκαμε μόλις τρεις: σειρές, σειρές και πάλι σειρές. Φυσικά και όχι ελληνικές- μιας και η ελληνική τηλεόραση στοιχηματίζουμε ότι θα παίζει τουρκικά μεξικάνικα από το πρωί ως το βράδυ- μα ξένες. Σειρές που βλέπαμε non-stop τον χειμώνα, πολλές από τις οποίες επιστρέφουν αυτόν τον μήνα με νέο κύκλο επεισοδίων (hurray).

Τι θα κάνει ο Jax Teller μέσα στην φυλακή στον 6ο κύκλο του «Sons of Anarchy»; Ποια θα είναι η συνέχεια του σχεδίου εκδίκησης της Emily Thorne για τον θάνατο του πατέρα της, και πως θα «καυτηριάσει» τα πολιτικά τεκταινόμενα αυτής τη σεζόν ο δημιουργός του «Family Guy»; Αυτά κι άλλα περιμένουν οι ανά τον κόσμο φανατικοί των παρακάτω σειρών που ξεκινούν να προβάλλονται σε λίγες μέρες.

Revenge

Η εκδίκηση πολλές φορές είναι γλυκιά, έτσι φαίνεται και για την σειρά Revenge όπου κάνει την ίδια επιτυχία στην ζώνη που προβάλλεται  συγκρίσιμη με αυτή της σειράς Lost. Το εκδικητικό σχέδιο της Emily Thorne κρατάει σε αγωνία εκατομμύρια τηλεθεατές και φαίνεται ότι θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Ένα δείγμα της επιτυχίας της σειράς είναι ότι στις 3 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε από τη Marvel ένα μυθιστόρημα σε μορφή κόμικ με την ζωή και τις περιπέτειες της πρωταγωνίστριας προτού εμφανιστεί στα Hamptons και στην ζωή της οικογένειας Grayson.

Once upon a time

Η σειρά που εξελίσσεται στη φανταστική πόλη Storybrooke όπου οι κάτοικοι του είναι χαρακτήρες από διάφορα παραμύθια θα συνεχιστεί για 4η χρονιά αυτή την φορά με την βασίλισσα του χιονιού να κάνει την εμφάνισή της στην πλοκή της ιστορίας-κάτι που μάλλον οφείλεται και στην επιτυχία της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Frozen”.

Οι δημιουργοί της σειράς έχουν καταφέρει με πολλή φαντασία να πλάσουν ιστορίες πίσω από τους αγαπημένους χαρακτήρες των παραμυθιών και έτσι έχουν κερδίσει μικρούς και μεγάλους. Υπολογίζεται ότι το πρώτο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν παρακολούθησαν 8,52 εκατομμύρια τηλεθεατές. Για να δούμε, άμα στις 28 Σεπτεμβρίου, η 4η σεζόν θα σπάσει εκ νέου  το κοντέρ.

Sons of anarchy

Το συγκλονιστικό τέλος της 6ης σεζόν άφησε με ανοιχτό το στόμα και τον πιο ψύχραιμο φαν της δραματικής αυτής σειράς και τώρα οι περισσότεροι περιμένουν την αρχή της 7ης σεζόν του Sons Of Anarchy για να δουν πιο θα είναι το μέλλον του Jax Teller και του κλαμπ μοτοσικλετιστών. Αυτό δεν θα αργήσει πολύ, καθώς μόλις σε λίγες μέρες και για την ακρίβεια στις 10 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Η σεζόν αυτή θα είναι και η τελευταία και από τι προβλέπεται θα γίνει χαμός στο Charming.

The Βig bang theory

Ο Sheldon, η Amy, ο Leonard, η Penny, ο Howard, η Bernadette και ο Raz επιστρέφουν για 8η συνεχόμενη χρονιά και πιστοί στο ραντεβού τους με το κωμικό σύμπαν. Ίσως από τις λίγες σειρές που έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως για άλλες δύο επιπλέον σεζόν, και γιατί όχι αφού κάνει θραύση στο κοινό, ενώ οι ηθοποιοί Johnny Galecki,  Jim Parsons και Kaley Cuoco-Sweeting σύμφωνα με το συμβόλαιό τους αμείβονται 1 εκατομμύριο ο καθένας το επεισόδιο. Το πρώτο επεισόδιο θα παιχτεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

The good wife

Στην 6η σεζόν έφτασε η πολιτική και δραματική σειρά «The good wife» στη οποία πρωταγωνιστεί η Julianna Margulies. Η σειρά εκτός από εξαιρετικές κριτικές έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία αναμεσά τους ένα βραβείο Emmy για την εξαιρετική ερμηνεία της Margulies. Όσοι έχουν δει την σειρά μιλούν για μια από τις καλύτερες σειρές στο είδος της.

New girl

Το 2011 όταν πρωτοβγήκε στο τηλεοπτικό αέρα οι κριτικοί την χαρακτήρισαν ως την καλύτερη κωμική σειρά της χρονιάς. Το New Girl παραμένει εξαιρετικό, φρέσκο και αστείο, και επανέρχεται με την  4η σεζόν η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. Από την σειρά έχουν κάνει πέρασμα δεκάδες γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί. Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται με αγωνία από τους φανατικούς της σειράς που θέλουν να μάθουν τι θα γίνει με την Jess και τον Nick.

Family guy

Τι να πει κανείς για το Family Guy; Το δημιούργημα του Seth McFarlane(δημιουργού επίσης του Ted) αποτελεί το μεγαλύτερο animation hit μετά τους Simpsons και επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο για 13η  σεζόν παρακαλώ. Και φέτος λοιπόν θα δούμε την οικογένεια Griffin να μας προσφέρει γέλιο με  το διεστραμμένο χιούμορ της μέσα από την καθημερινότητα της.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]