Άμεση ήταν η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να μετριάσει τη θλίψη που σκόρπισε σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της Ελλάδας ο άδοξος αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Champions League.

Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, γνωρίζει καλά πως το σημαντικότερο για να βγει η Ελλάδα από την κρίση -σημαντικότερο και από τους αριθμούς του προϋπολογισμού- είναι η ψυχολογία των πολιτών. Και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού, λίγο έλειψε να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Με εντολή Σαμαρά, λοιπόν, το υπουργείο Οικονομικών έβγαλε από τη μύγα ξύγκι και κατάφερε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό από το πρωτογενές πλεόνασμα, προκειμένου αυτό να μοιραστεί στην ευπαθή ομάδα των ερυθρόλευκων οπαδών και να αποφύγουμε τα χειρότερα…

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα καταγγείλει τη συνωμοσία των Ευρωπαίων εταίρων εναντίον της Ελλάδας. Αφού πρώτα μας έβγαλαν το λάδι οι τροϊκανοί για να κλείσουμε τη συμφωνία, ήρθαν δύο Ολλανδοί, ο Φαν Πέρσι με τα τρία γκολ και ο διαιτητής της αναμέτρησης με τα… φάλτσα σφυρίγματά του, για μας να δείξουν το σκληρό πρόσωπο της Ευρώπης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως Ολλανδός είναι και ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Αν εσείς πιστεύετε πως πρόκειται για σύμπτωση η κοινή καταγωγή των συγκεκριμένων ανθρώπων προφανώς είστε κι εσείς ένα από τα πρόβατα των Αλαφούζου, Σαββίδη, Μελισσανίδη, που πανηγύρισαν (αν είναι δυνατόν) τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

stelios

Με τον δίκαιο αγώνα της κυβέρνησης συστρατεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος σε ειδικά σεμινάρια που θα μεταδοθούν μέσω live streaming από το site της ΝΕΡΙΤ, θα προσπαθήσει να αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πως το πέναλτι που χρεώθηκε στον Χολέμπας ήταν πέτσινο.

Στη φωτογραφία που παραθέτουμε, ο κ. Γιαννακόπουλος προσπαθεί να μιμηθεί τον Φαν Πέρσι και τον τρόπο με τον οποίο ξεγέλασε τον Ολλανδό ρέφερι της αναμέτρησης.

Στα δυνατά χαρτιά της Ελλάδας στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση για το δίκιο του Ολυμπιακού αποτελεί φυσικά και η αντίδραση του Πιτ Παπαδάκο, ο οποίος είχε προβλέψει την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ.

papadakos

Όπως είναι γνωστό σε όλους ο διάσημος αστρολόγος – μελλοντολόγος έχει πέσει μέσα σε όλες τις προβλέψεις που έχει κάνει τα τελευταία 34 χρόνια και φυσικά δεν μπορεί ξαφνικά να έκανε τώρα λάθος στην προφητεία του.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του μία ακόμη τρανταχτή απόδειξη πως το ματς ήταν στημένο από τους Άγγλους και θα δημοσιεύσει τα παραπάνω ντοκουμέντα στο περιοδικό που θα εκδώσει στα αγγλικά, το οποίο θα λέγεται «Shanty and Vision» και θα καταγγέλλει την ανθελληνική στάση της UEFA.

Τέλος, να σημειώσουμε πως αν είστε Ολυμπιακός και θέλετε να λάβετε κι εσείς το εφάπαξ μέρισμα ενίσχυσης, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους τοπικούς συνδέσμους της ομάδας και να καταθέσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Απαραίτητο είναι να προσκομίσετε ένα κασκόλ της ομάδας, καθώς και τουλάχιστον 35 εισιτήρια αγώνων του Ολυμπιακού, από οποιοδήποτε άθλημα, των τελευταίων τριών ετών.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]