Οι φίλοι είναι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή μας. Αυτοί θα μας σταθούν στα δύσκολα, θα μας κάνουν να γελάσουμε, με αυτούς θα μοιραστούμε όλες τις σημαντικές αλλά και ασήμαντες στιγμές της ζωής μας. Όσους φίλους λοιπόν και να έχει κάποιος, είναι απίθανο να αρνηθεί ποτέ άλλον έναν πραγματικό φίλο!

Η εταιρεία «Soulpancake» λοιπόν, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε αγνώστους, να γνωριστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον. Ένα μεγάλο κουτί γεμάτο μικρές χρωματιστές μπάλες (γνωστό ως ball pit), το οποίο θυμίζει έντονα τα παιδικά χρόνια και το ξέγνοιαστο παιχνίδι που τα συνόδευε!

Μια γωνιά της Νέας Υόρκης πήρε χρώμα και άνθρωποι που ελάχιστα λεπτά πριν το πιο πιθανό ήταν να μην είχαν αντικρίσει ποτέ ξανά ο ένας τον άλλον, μοιράστηκαν συγκινητικές και αστείες ιστορίες από την ζωή τους, όνειρα και μυστικά, φόβους και πρώτους έρωτες. Τελικά ίσως αυτό που μας χωρίζει δεν είναι τίποτα άλλο από τον ίδιο μας τον εαυτό!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]