Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε 17χρονη μαθήτρια επί της Οδού Αγαθου στην Ελευσίνα στις 18 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι ενώ κατευθυνόταν προς το φροντιστήριό της καταγγέλλει η Αντιφασιστική/Αντιεξουσιαστική Ομάδα Μαθητών Ελευσίνας.

Σύμφωνα με το κείμενο της συλλογικότητας, στην κοπέλα επιτέθηκε ένας 50χρονος αρπάζοντας την απο τον λαιμό , προσπαθώντας να την φιλήσει και ταυτόχρονα να την αγγίξει.

Το κείμενο της Αντιφασιστικής/Αντιεξουσιαστικής Ομάδας Μαθητών Ελευσίνας:

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου σε κεντρικό δρόμο της Ελευσίνας επί της Οδού Αγαθου, στις 12 το μεσημέρι, μια 17χρονη κοπέλα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η κοπέλα κατευθυνόταν προς το φροντίστηριό της, όταν ενας 50χρονος άνδρας της επιτέθηκε αρπάζοντας την απο τον λαιμό , προσπαθώντας να την φιλήσει και ταυτόχρονα να την αγγίξει. Ωστόσο, η κοπέλα προσπάθησε να αντισταθεί και φώναξε για βοήθεια με αποτέλεσμα εκείνος να τραπεί σε φυγή.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στη πολη μας και γενικότερα σε καμία άλλη περιοχή. Ετσι κι εμεις κρεμάσαμε πανό στην κεντρική Πλ.Ηρώων της Ελευσίνας και ταυτόχρονα στις 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική/αντισεξιστική περιπολία η οποίά θα συνεχιστεί σε γειτονιές της Ελευσίνας. Στόχος μας είναι βρεθεί ο συγκεκριμενός καθώς και άλλοι όμοιοι του με συνεχή αγώνα στο τομέας της πρόασπισης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας δίνοντας ετσι μια καθοριστική εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας για την εξάλειψη παρόμοιων μελλοντικών κινήσεων. Τα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης καθώς όλων των ειδών της έμφυλης βίας ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΤΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , κι οχι απο την άνεση του σπιτιού μας.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΤΗ

Αντιφασιστική/Αντιεξουσιαστική Ομάδα Μαθητών Ελευσίνας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]