Μετά τα δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, οι διεθνείς διακρίσεις συνεχίζονται για την Άννα Κορακάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, είναι η εκλεκτή του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Γκρίνιας που εδρεύει στην Ζυρίχη, για να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια απενοχοποίησης της γκρίνιας που ετοιμάζει.

Παράλληλα, καλά ενημερωμένες πηγές από το Ινστιτούτο αναφέρουν πως έχει κατατεθεί πρόταση να μετριέται από εδώ και στο εξής σε μονάδες «Κορακάκη» το επίπεδο της γκρίνιας που κάθε άνθρωπος μπορεί είτε να παράξει, είτε να ανεχθεί.
Παραδείγματος χάριν…

«Ο άνδρας μου όλο γκρινιάζει για το φαϊ ότι είναι ανάλατο, αλλά σήμερα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και άγγιξε πέντε μονάδες Κορακάκη».

«Εγώ τη βρίσκω με τις γκρινιάρες γυναίκες. Θέλω πάνω από οκτώ μονάδες Κορακάκη για να φτιαχτώ».

Η Άννα Κορακάκη ενημερώθηκε σχετικά, αμέσως μετά την επική γκρίνια της που δεν την κάλεσαν στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ είχε ήδη ενημερώσει πως βρισκόταν για διακοπές στη Γαλλία και ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να πάει…

Η διεθνής λάμψη της στο χώρο της γκρίνιας βέβαια ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, όταν μετά την κατάκτηση δύο μεταλλίων έδειξε να το χαίρεται λιγότερο από κάθε άλλον αθλητή στα χρονικά και προτίμησε αντί να χαλαρώσει και να διασκεδάσει, να κάνει συνεχώς δηλώσεις για το πόσο δύσκολα πέρασε και για το γεγονός ότι δεν έχει σκοπευτήριο, δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι της για να προπονηθεί.

Γιατί κράτος που δεν έχει σκοπευτήριο, δεν είναι κράτος. Πόσο μάλλον στη χώρα μας, που έχουμε όλα τα προβλήματά μας λυμένα και που στην τελική η σκοποβολή είναι ένα αγώνισμα με μακρά παράδοση. Χωρίς υπερβολή θα μπορούσε κανείς να πει πως… το `χουμε στο DNA μας το αεροβόλο των 10 μέτρων.

Η Άννα Κορακάκη με την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανέδειξε ένα πρόβλημα, που αγνοούσαμε, καθώς όλοι νομίζαμε πως (του πούστη) ένα σκοπευτήριο ρε φίλε θα το έχει η Δράμα, όπως άλλωστε έχει επανδρωμένα και άρτια εξοπλισμένα σχολεία και νοσοκομεία.

Όταν πάλι γκρέμισαν το προπονητήριό της για να φτιάξουν ένα άλλο καλύτερο, η 20χρονη Άννα δήλωσε πως τώρα είναι αργά… Εμ βέβαια, στα 20 σου χρόνια τι άλλο έχεις να περιμένεις.

Τέλος, για να γιορτάσει την ανακήρυξή της σε πρέσβειρα γκρίνιας, η Κορακάκη με το που επέστρεψε στην Ελλάδα από τις διακοπές της, κάλεσε τις κάμερες και έκανε δηλώσεις, στις οποίες σημείωσε ότι είναι εκνευρισμένη επειδή γύρισε στη Δράμα και ακόμη δεν έχουν έτοιμο το νέο σκοπευτήριο.

Κατόπιν όλων αυτών ο θρυλικός γκρινιάρης από τα στρουμφάκια αποσύρεται και η Άννα Κορακάκη ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει επάξια.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]