Όπως καταγράφει η ιστοσελίδα Jailgoldendawn:

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μιχαλολιάκος εναντίον όσων του ασκούν κριτική και αξιώνουν την παραίτησή του με συνέντευξη που έδωσε στον Γ. Ρεντετάκο (31/5/2019).

Ο Μιχαλολιάκος αποκάλεσε “βλάκες” όσους ζητάνε αλλαγή ηγεσίας στη Χρυσή Αυγή και χαρακτήρισε “άτιμο πράμα” τον λαό και το εκλογικό σώμα. Αναγνώρισε βέβαια το λάθος του για τα “αυστηρά κομματικά ψηφοδέλτια” (όπως είχε πει ο ίδιος πριν τις εκλογές “από Χρυσαυγίτες για Χρυσαυγίτες”) και επανέλαβε τη δημόσια πρόταση για στελέχωση των “ανοιχτών” πλέον ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής, αποκλείοντας όμως οποιοδήποτε ενδεχόμενο σύμπραξης με άλλους κομματικούς φορείς του “πατριωτικού χώρου”.

Τέλος κατήγγειλε ότι “ινστρούχτορες του ΚΚΕ έκαναν όργια νοθείας” σε βάρος της Χρυσής Αυγής, χωρίς να εξαγγέλλει όμως καμία νομική ενέργεια κατά αυτής της “νοθείας”.

Δείτε τα 5 χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

1) Μιχαλολιάκος: “Βλάκες όσοι ζητάνε αλλαγή ηγεσίας της Χρυσής Αυγής”

2) Μιχαλολιάκος: “Ο λαός είναι άτιμο πράμα”

3) Μιχαλολιάκος: “Λαθος τα κομματικά ψηφοδέλτια, το αναγνωρίσαμε”

4) Μιχαλολιάκος: “Ποτέ σε συνασπισμό κομμάτων η Χρυσή Αυγή”

5) Μιχαλολιάκος: “Νοθεία στις εκλογές από ινστρούχτορες του ΚΚΕ”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]