Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

Η νοητή γραμμή που χωρίζει τη Δεξιά με την Αριστερή μεριά, το καλό με το κακό. Τώρα ποια μεριά είναι τι, δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι ποια μεριά ασκεί αυτή τη στιγμή περισσότερη… “γοητεία”, ποιά είναι ο πόλος έλξης. Σ’ αυτή τη μεριά μπαίνει και το φίλτρο προστασίας και η έλευση οφείλει να γίνεται με τις πρέπουσες διαδικασίες. Όσο για την άλλη, δε μας ενδιαφέρει.

Σημείο_μηδέν_nebula (1)

Η θεατρική ομάδα nebula παρουσιάζει τη σπονδυλωτή κοινωνικοπολιτική σάτιρα του βραβευμένου νέου θεατρικού συγγραφέα Αλ. Μαυρόγιαννη «Σημείο Μηδέν» στο θέατρο Μπιπ.

Θεατρική ομάδα nebula
“Σημείο Μηδέν”

Πότε;
Από 9 έως 31 Οκτωβρίου 2015

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00

Πού;
ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΙΠ, Αγ. Μελετίου 25 & Κυκλάδων, Κυψέλη

Τηλ: 213 034 4074

Διάρκεια παράστασης: 90′

Τιμή εισιτηρίου: 10€ (κανονικό) , 5€ (ατέλειες)

Σημείο_μηδέν_nebula (2)

Σημείο_μηδέν_nebula (3)

Συντελεστές:

Κείμενο / Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) : Γιάννης Βλαχογιάννης, Βασιλική Γεωργικοπούλου, Μαρία Κατσαρού, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, Νίκη Μαυροειδή και ο Λορέντζος Φραγκούλης
Βοηθός Σκηνοθέτη / Διεύθυνση Παραγωγής : Μαρία Μπαζίμα
Αrt Direction : Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης
Σκηνικά / Κοστούμια : Ομάδα nebula
Ηair Styling: Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος
Φωτογράφος : Oltjon Lipe
Graphic Designer: Γιώργος Κωστάκης
Μουσική Eπιμέλεια : Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης
Φωτισμοί / Ήχος : Χριστόφορος Τρούσας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]