Μόλις χτες, η Σοφία Βούλτεψη, εκλεγμένη βουλευτής και κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σε μια από τις «μετρημένες» εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πάνελ και συγκεκριμένα στο Κοινωνία ώρα Mega, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των Ρομά για την καταστροφή του καταυλισμού τους στο Νομισματοκοπείο και την αναγκαστική μετακίνησή τους στο όρος Πατέρα, κατάφερε να ξεστομίσει το απίστευτο: «Δίπλα στους Ρομά ζουν άνθρωποι».

Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό ρατσιστικό παραλήρημά της, ούτε η πρώτη φορά που με θρασύτητα θα χαρακτηρίσει υποτιμητικά και αδιάφορα πολίτες, ομάδες, κινήματα, εργαζόμενους, μετανάστες και φυσικά ούτε η πρώτη φορά που θα μας κάνει είτε να κλαίμε από τα γέλια, είτε να «σπάμε» τα νεύρα μας που αυτό το άτομο όχι μόνο είναι εκλεγμένο, αλλά κατέχει την θέση του επίσημου εκπροσώπου της κυβέρνησης.

Με αφορμή την τελευταία ανεκτίμητης αξίας δήλωσή της, διαλέξαμε τις καλύτερες απαράδεκτες στιγμές της κυρίας Βούλτεψη και σας τις παρουσιάζουμε:

Είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, όπως όλοι μας.

 

Είναι σταθερή στις απόψεις της και δεν δουλεύει τον κοσμάκη (όπως και το κόμμα της).

 

Νοιάζεται πραγματικά για τους απολυμένους πολίτες.

 

Για αυτούς μάλιστα που δεν είναι πολίτες, δεν έχουν ψήφο και πνίγονται στα νερά του Αιγαίου κι αν νοιάζεται…

 

Δεν παραλείπει να εκθέτει συχνά πυκνά τις κοινωνικές ευαισθησίες της.

 

Βαθιά γνώστρια των κοινωνικοπολιτικών πραγμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]