Αυτή την εβδομάδα καταφέραμε να ξεκολλήσουμε από τον καναπέ και την τηλεόραση. Φάγαμε σούσι στο κέντρο, ήπιαμε κοκτέιλ στην Κηφισιά, φάγαμε μεζέδες στο Παγκράτι και πήγαμε θερινό σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Όχι κι άσχημα.

Πήγα στο Koi sushi bar, στο Σύνταγμα ( Νίκης 15) πολύ κοντά στην Ερμού και έφαγα υπέροχο σούσι με καβούρι, τόνο και χέλι. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ξαναδοκιμάσει, αλλά κυριολεκτικά εθίστηκα. Αρκετά χαλαρός χώρος με δυνατότητα να κάτσεις και μέσα και έξω.

KOI

Μπορείς να πας στο διάλειμμα από τη δουλειά αλλά ακόμα και για βραδινή έξοδο. Αρκετά προσιτές τιμές. ( Από 6 ευρώ το άτομο). Η καλύτερη επιλογή αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι γευστικό, υγιεινό και φθηνό. Μια δοκιμή θα σε πείσει να πας κόντρα στο συνηθισμένο fast food.

Μάιρα Ζαρέντη

Πήγα στο Μουστάκι (Δροσίνη 5) στην Κηφισιά, ένα από τα φρέσκα μαγαζάκια που άνοιξαν τον τελευταίο χρόνο. Εκτός από ωραίο περιβάλλον, τα κοκτέιλ, τα οποία είναι συγκεκριμένα και σπέσιαλ προτάσεις του μπάρμαν,είναι καταπληκτικά και σε λογική τιμή για βόρεια προάστια.

moustaki

Μην διστάσεις λοιπόν να πας να πάρεις έναν Κόκκινο Ταρζάν ή ένα Χαβάη 5-0 και να αράξεις με ωραία μουσικούλα και τους ανθρώπους του μαγαζιού που είναι πάντοτε εξυπηρετικότατοι.

Κατερίνα Καραβία

Πήγα στον Βρούτο ( Αμύντα 12) στο Παγκράτι και κάθισα στην όμορφη καταπράσινη μικρή αυλή του, ανάμεσα στις “πυκνοχτισμένες” πολυκατοικίες, αφήνοντας για λίγο την αίσθηση της πολύβουης Αθήνας.

broutos

Ωραίοι μεζέδες, προσεγμένες σαλάτες με το ταμπουλέ να έχει κάτι απροσδιόριστο στη γεύση που το έκανε πεντανόστιμο! Για ρακί ή μπύρα, ο Βρούτος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει ένα λιτό καφενείο-μεζεδοπωλείο με ποιότητα στη γεύση και πολύ προσιτές τιμές.

Μελίνα Βελιμέζη

Πήγα στο Cine Natali (Μ. Αλεξάνδρου 3, κέντρο Θεσσαλονίκης) και είδα το Magic In The Moonlight, τη νέα ταινία του Woody Allen. Η ταινία τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’20, με τον… κλασσικό Allen να μπλέκει μάγους, μέντιουμ, έρωτες και (το δικό του) χιούμορ, με φόντο τη Νότια Γαλλία της εποχής. Αν δεν ήταν οι ερμηνείες, κυρίως των Colin Firth και Emma (αχ Emma) Stone δεν θα ήταν κάτι αξιοπρόσεκτο.

Τα μέγιστα στο να περάσουμε όμορφα συνέβαλε και η ατμόσφαιρα του θερινού κινηματογράφου, σε μια από τις τελευταίες του προβολές για φέτος, που από μόνη της σε μεταφέρει σε πιο απλές εποχές, ακόμη κι αν η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 15 βαθμούς.

Λάμπρος Παπαευθυμίου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]