Να εκμεταλλευτούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα επιχειρούν για μια ακόμη φορά οι ναζί της Χρυσής Αυγής.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την κατακραυγή που υπήρξε για το γεγονός ότι η αστυνομία προσήγαγε μια 90χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη επειδή πουλούσε πλεκτές παντόφλες χωρίς άδεια στη λαϊκή, η κόρη της γυναίκας έκανε την εμφάνισή της σε εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής (της παράταξης της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές) στη Θεσσαλονίκη.

Η Τζούντι Ηλιάδου, επιχειρώντας προφανώς να «κεφαλαιοποιήσει» τη στιγμιαία αναγνωρισιμότητά της λόγω της περιπέτειας της μητέρας της πήγε στην εκδήλωση παρουσίασης παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, βγάζοντας μάλιστα φωτογραφία με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Τη φωτογραφία ανάρτησε η ίδια η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της σημειώνοντας: «Ιδιαίτερη χαρά, όμως, προκάλεσε η παρουσία της κόρης της 90χρονης κυρίας, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την εξοργιστική ιστορία σύλληψης της από τις αστυνομικές αρχές, καθότι η “παράνομη” πώληση προϊόντων σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης δικαιολόγησε μέχρι και τη λήψη αποτυπωμάτων, την ίδια στιγμή που το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών έχει κυριολεκτικά γονατίσει την αγορά της πόλης κι έχει οδηγήσει χιλιάδες καταστηματάρχες σε απόγνωση».

Πάντως το προφίλ της Τζούντι Ηλιάδου στο facebook βρίθει ακροδεξιών αναφορών και γραφικών «μακεδονικών» σέλφι, όπως μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει.

 

Επίσης η κόρη της 90χρονης έχει σταθερή παρουσία στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό τόσο φέτος, όσο και πέρσι.

Δείτε παρακάτω εικόνες της από το ακροδεξιό μάζεμα έξω από τη Βουλή στις 20 Ιανουαρίου 2019

 Ενώ αντίστοιχα, η Τζούντι Ηλιάδου ήταν παρούσα και στο αντίστοιχο συλλαλλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου του 2018

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]