Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold, Τζορτζ Μπερνς, είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αντικείμενο την επένδυση της εταιρείας στις Σκουριές, που δίνει ένα στίγμα για τι είναι έτοιμη η Νέα Δημοκρατία να εκχωρήσει.

Όπως αναμενόταν, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της να προχωρήσει το ζήτημα με πλήρη τήρηση των όρων σεβασμού του περιβάλλοντος και δημιουργίας θέσεων εργασίας, ενώ η εταιρεία δεσμεύτηκε να συνεργαστεί πάνω σε αυτούς τους όρους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Ελλάδας της Eldorado Gold, Χρήστος Μπαλάσκας.

Συνάντηση με τον κ. Μπερνς είχε τον περασμένο μήνα και ο κ. Χατζηδάκης, οποίος από την πρώτη μέρα της νέας κυβέρνησης είχε χαρακτηρίσει «εμβληματική» την επένδυση που αποτελεί προτεραιότητα του χαρτοφυλακίου του.

*Από την Εφ.Συν

Photo: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]