Από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση το En Lefko Film Festival επιθυμώντας να υποστηρίξει τον κινηματογράφο και να προσφέρει ψυχαγωγία προς όλο το κοινωνικο-οικονομικό φάσμα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της πρωτεύουσας, προτείνει το καλό σινεμά ως αντίδοτο στην οικονομική ανασφάλεια και διανέμει 500 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους σε επιλεγμένες προβολές του Φεστιβάλ. Έτσι, οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μέχρι δυο προβολές στο πλαίσιο του En Lefko Film Festival, από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου.

Η διανομή των προσκλήσεων, τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να ανταλλάξουν με εισιτήρια μηδενικής αξίας στα ταμεία του κινηματογράφου που προβάλλει την εκάστοτε ταινία, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Απριλίου στην Στέγη του συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων (Αθηνάς 55, απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά), όπου βρίσκεται το σημείο ενημέρωσης και επικοινωνίας του Φεστιβάλ. Η παραλαβή τους θα γίνεται με την επίδειξη της προσωπικής ισχύουσας κάρτας ΟΑΕΔ, από τις 12.00μμ μέχρι τις 14.00μμ ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων, τις κάρτες διαρκείας και τις προσκλήσεις ανέργων ενημερώσου από την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: elff.gr

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]