5ο Workshop Κινηματογράφου NAIL

Το 5ο Workshop κινηματογράφου της ομάδας NAIL, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα σε συνεργασία με τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης».

Στην τετραήμερη διάρκεια του Workshop, η ομάδα NAIL μαζί με την ηθοποιό και κινησιολόγο Μαρία Στεφανίδου, δίνουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μάθουν τεχνικές του κινηματογράφου, υποκριτικής και μικροκίνησης στον φακό, καθώς και πρακτική άσκηση σε συνθήκες κινηματογραφικού set.

Στόχος του Workshop είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων μπροστά στον κινηματογραφικό φακό με σκοπό την παραγωγή μίας ταινίας μικρού μήκους.

Η ομάδα NAIL που αποτελείται από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη και την ηθοποιό Λίνα Φούντογλου είναι η ομάδα που εμπνεύστηκε και διοργανώνει εδώ και τρία χρόνια το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά. Στο ενεργητικό της έχει, μεταξύ άλλων, τη βραβευμένη στο Λονδίνο ταινία μικρού μήκους DER, δύο βιντεοκλίπ (Έλα Κοντά μου-Παύλος Παυλίδης&B-Movies, και High Command-Detachments), τηλεοπτικό σποτ για την Unesco Πειραιά και Νήσων, πάνω από 20 βίντεο παρεμβάσεις στην πόλη στο επίσημο κανάλι της και πολλά ακόμη.

Workshop της ομάδας είχαν προηγηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά, στο Festivart Λουτρακίου και δύο ακόμη σε συνεργασία με το Δηπεθε Κοζάνης και το Δηπεθε Ιωαννίνων.

Απευθύνεται σε ηθοποιούς, σπουδαστές δραματικών σχολών αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με την τέχνη του κινηματογράφου και τις τεχνικές του.

Το κόστος είναι συνολικά 20 Ευρώ και η συμμετοχή γίνεται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας μέσω αποστολής των στοιχείων (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) του/της ενδιαφερόμενου/ης με email στο:

nail.hitnrun@gmail.com

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 20 Δεκεμβρίου.

Χώρος διεξαγωγής: Δραματική Σχολή Αθηνών ¨Γ. Θεοδοσιάδης” – 3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα
Ημερομηνίες: 27/12 – 28/12 2018 και 3/1 – 4/1 2019 και ώρες 12:00-17:00

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]