Urbn Theatr / The Ones / Arts Theatre West End, London (Above the Arts studio)

Το Urbn Theatr παρουσιάζει τη νέα του παράσταση “The Ones” στο Arts Theatre West End, London (Above the Arts studio) στις 23 Νοεμβρίου στις 7:00.

Το Urbn Theatr επιστρέφει στη σκηνή του Λονδίνου με ένα νέο έργο και πιστό στη ιδιαίτερη φύση των παραστάσεών του θέτει ζητήματα ζωής προς επανεξέταση καθώς υπονομεύει τη δύναμη “των συνηθειών” του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Δύο πρόσωπα χαμένα σε μια πόλη τρελή. Αυτός πιστεύει ότι έχουν εγκλωβιστεί σε ένα τεράστιο “κουτί”. Αυτή ψάχνει να βρει τη σωστή οπτική γωνία για να αποκωδικοποιήσει την πραγματικότητα.

“Γιατί δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε;”, ρωτάει αυτός.
“Γιατί , απλώς, συνεχίζουμε να μιλάμε”.

Η λεπτή γραμμή μεταξύ πραγματικής ζωής και φαντασίωσης είναι θολή καθώς το παρελθόν και το παρόν, η ιστορία και οι εξελίξεις διαμορφώνουν ένα νέο “περιβάλλον” και ο χρόνος κυλά. Είναι μια ιστορία με αρχή και τέλος. Αλλά μέσα σε αυτή υπάρχει ο αγώνας για να σφυρηλατηθεί μια σχέση που βρίσκεται στον αέρα. Αυτός ο αγώνας είναι αστείος, επώδυνος και συνεχής. Το “The Ones” είναι ένα σκίτσο. Είναι μια ιστορία. Είναι ένα παιχνίδι. Είναι εμείς.

Το ”The Ones” δημιουργήθηκε μετά από πρόσκληση του Room One production studios στον Ηλία Παναγιωτακόπουλο, με σκοπό τη δημιουργία της νέας παράστασης του Urbn Theatr, στο πρόγραμμα artist-in-residence. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράστασης.

Ο Ηλίας Παναγιωτακόπουλος είναι σκηνοθέτης και δημιουργός του Urbn Theatr, μέλος του Lincoln Centrer Theatre Directors Lab και Melbourne Theatre’s directors lab.

Σύλληψη / Σκηνοθεσία: Ηλία Παναγιωτακόπουλος
Εικαστική επιμέλεια: Λαμπαδάριος Παπάς
Ενδυματολόγος: Φωτεινή Λάζου
Με τους: William Uden και Clare Latham

Tickets booking, info: http://artstheatrewestend.co.uk/, http://urbn-theatr.com/

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]