Άλλη μια καλλιτέχνις στο πλευρό της Νατάσσας Μποφίλιου. Ο λόγος για την Τάνια Τσανακλίδου που με δηλώσεις της στην εφημερίδα “Εθνος” έκανε λόγο για ανθρωποφαγία, αλλά και ότι πίσω από τέτοιου είδους επιθέσεις υπάρχουν πολιτικά οφέλη και συμφέροντα.

«Ανθρωποφαγία! Εγώ την έχω συνηθίσει. Αλλά τι πιστεύουν αλήθεια; Ότι μ΄αυτά θα μας αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε; Ότι θα μας υποδείξουν τι θα κάνουμε και τι θα ψηφίσουμε;» σχολιάζει η καλλιτέχνης και προσθέτει: «Το θεωρώ εξαιρετικά σκληρό για τη Νατάσσα και οποιονδήποτε άλλο να “ξεσκίζεται” μ΄ αυτό τον τρόπο από ανθρώπους που φοβάμαι ότι λειτουργούν για δικά τους πολιτικά οφέλη και συμφέροντα».

«Εμένα προσωπικά η γνώμη τους μου είναι αδιάφορη. Δεν μπορούν να με πλήξουν. Για μένα το σημαντικό είναι να λέμε ανοιχτά ό,τι πιστεύουμε, να είμαστε στο πλευρό όσων αγαπάμε, να ψηφίζουμε με την καρδιά και να επιλέγουμε τη ζωή που θέλουμε, με την ψυχή και όχι με το συμφέρον» συμπληρώνει η Τάνια Τσανακλίδου.

Διάβασε αν θέλεις ακόμη:

Ο Γιάννης Αγγελάκας στηρίζει Μποφίλιου

Έλενα Ακρίτα (για Μποφίλιου): Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]