Το ότι οι φασίστες είναι άτομα… περιορισμένης ευθύνης το γνωρίζαμε, αλλά το αυτογκόλ με την Τατιάνα είναι πραγματικά μνημειώδες, ακόμα και γι’ αυτούς.

Το ρητορικό ερώτημα «Στην Τατιάνα… Τατιανιές;» μετατράπηκε σε «Λες τον τραμπούκο…τραμπούκο;» και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

Ο Λαγός ζήτησε τη σύλληψη της Τάτι, η οποία έγινε ξαφνικά «αντίφα» και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την μαρτυρική Κηφισιά.

Αν αναλογιστεί κανείς το πόσο έχει ξεπλύνει φασίστες όλα τα προηγούμενα χρόνια η Τατιάνα, με life style αφιερώματα στον Κασιδιάρη και πόσες φορές σε ανάλογες με αυτή του Περάματος περιπτώσεις, έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή της δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες», εύκολα καταλαβαίνει πως οι χρυσαυγίτες Λαγοί δεν κάνουν ούτε για στιφάδο.

Το να είσαι χρυσαυγίτης και να κάνεις μήνυση στην Τάτι είναι σαν να λέμε πήγε ο Μαρινάκης και έκανε μήνυση στον Τσουκαλά. Ή ο ΑΝΤ1 τα έσπασε με τον Χάρη Ρώμα και δεν θα ξαναπροβάλει ποτέ το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Στο δρόμο που χάραξε η Τάτι, Σιχαμένιος και Ναταλάκι

Επειδή στη show business, πάντως, πρέπει να ξέρεις να είσαι ό,τι πουλάει, το «αντίφα» παράδειγμα της Τατιάνας Στεφανίδου έχει εμπνεύσει κι άλλους συναδέλφους της στο κανάλι «Ε» όπου εργάζεται.

Για παράδειγμα, ο Σιχαμένιος Φουρθιώτης έκοψε τα κολλαγόνα και παρότι έχει κάνει laser για να μην βγάζει μούσια, αγόρασε μία γενειάδα και στην εκπομπή του θα σκάσει ντυμένος Βελουχιώτης.

Το Ναταλάκι (κόρη Γερμανού) και εθνική μας ποιήτρια, μετά το «Number 1» που κέρδισε στη Eurovision, ετοιμάζει συνεργασία με τον αντιφασίστα καλλιτέχνη, Μανού Τσάο, σε μία προσπάθεια να τον επαναφέρει στην τάξη, μετά το απαράδεκτο «Moonlight Avenue», που παρά την υπέροχη παρουσία της Κλέλιας στο video clip, είναι αδύνατο να μην σε πάρει ο ύπνος όταν το ακούς.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, που ξεκίνησε παλιότερα τον αντιφασιστικό αγώνα, όταν αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον πυροβολημένο συνάδελφό της, Notis, επιστρέφει στην ενεργό δράση και στο επόμενο επεισόδιο του Rising Star, θα ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι «Ανάβεις φωτιές», που ως γνωστόν αποτελεί φόρο τιμής στους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων.

“Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Σαλαμάνδρα”

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να την ακολουθείτε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]