Το 2014 τα έφαγε τα ψωμιά του, οι εκλογές έρχονται και η «Σαλαμάνδρα» θυμάται τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς…

Η αλήθεια είναι πως ανταποκριθήκατε περισσότερο του αναμενομένου στα φετινά κείμενα και αποδείξατε πως το ξεκατίνιασμα είναι το αγαπημένο σας θέμα. Θα πάτε μπροστά…

Για να μην ταλαιπωριέμαι λοιπόν πρωτοχρονιάτικα να γράφω κείμενο από το… μηδέν (έχω λιώσει και στις βότκες τελευταία), αποφάσισα να δώσω το λόγο σ` εσάς. Τους αναγνώστες της Σαλαμάνδρας, ώστε να θυμηθούμε μαζί τα κείμενα που διαβάσατε περισσότερο…

Τα κείμενα που αγαπήσατε (ή ίσως και να μισήσατε) περισσότερο. Γιατί σε αυτή τη στήλη… ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!

Η πρώτη τετράδα είναι αφιερωμένη στη μουσική και η… ναυαρχίδα των κειμένων του 2014 είναι φυσικά «Oι πέντε πιο εκνευριστικές τραγουδίστριες μετά τη Μόνικα»!

Βούκινο με κάνατε με αυτό το κείμενο. Μέχρι και στη Lifo έφτασε η έρμη «Σαλαμάνδρα» και ακόμη δεν ξέρω τι να πω στους φίλους μου. Πώς να ξεπλύνω την ντροπή…

1. Oι πέντε πιο εκνευριστικές τραγουδίστριες μετά τη Μόνικα

2. Οι πέντε πιο εκνευριστικοί τραγουδιστές μετά τον Πλιάτσικα

3. Ανάποδα μηνύματα στα τραγούδια της Μποφίλιου! Γι΄ αυτό παίζει στο Rockwave

4. Καταγγελία ΣΟΚ: Μου πρόσφεραν χρήματα για να μην ξαναγράψω για τη Μόνικα!

Στο νούμερο πέντε συναντάμε το… όραμα της «Σαλαμάνδρας» για το Cosmopolitan, όπως θα θέλαμε να είναι. Το διαβάσατε πολύ και φαίνεται πως η κοινωνία το έχει ανάγκη. Αν καταφέρω να πείσω τον Πέτρο Κωστόπουλο να βρει κορόιδα συντάκτες που θα γράφουν χωρίς να πληρώνονται ίσως καταφέρω να υλοποιήσω αυτό το παιδικό μου όνειρο!

Στο 5 λοιπόν: Το Cosmopolitan… αλλάζει!

Και συνεχίζουμε με αμείωτο κέφι:

Στο νούμερο 6: Η στήλη μας έχει και κοινωνικά μηνύματα (εμ τι;). Κουφάλες, τέρμα πια η εκμετάλλευση ανηλίκων για τηλεοπτικά υποπροϊόντα. Ψώνια γονείς σοβαρευτείτε επιτέλους. Ευχαριστώ!

Κατάληψη στα στούντιο του Mega από τα παιδιά του Music School!

Κουράστηκα με το μπλα – μπλα. Πάμε παρακάτω να δούμε ποια άρθρα συμπληρώνουν τη δεκάδα. Κλικάρετε σε όποιο κείμενο θέλετε να ξαναθυμηθείτε ή σε όποιο είχατε την ατυχία και δεν το διαβάσατε όταν ανέβηκε!

7. Αποκλειστικό: Ο Σάκης είπε “ΟΥΑΟΥ” μόλις έμαθε ότι θα πάρει το βραβείο «Κουν»!

8. Επίθεση του «Συλλόγου Ελλήνων Μαλλιάδων» στον Μαρκογιαννάκη!

9. Το βραβείο «Σμαραγδής 2014» στον Ρένο Χαραλαμπίδη

10. Ο… σκοτεινός ρόλος της Celine Dion στο Χαλιφάτο του ISIS!

Τέλος, μερικά δικά μου αγαπημένα…

Για ακόμη μία χρονιά νικητής του «The Voice of Church» ο Πέτρος Γαϊτάνος!

Γιαννάκης και Ξανθόπουλος βράβευσαν τον Μπούκουρα

Με εντολή Σαμαρά, η Λάρα Κροφτ στον τάφο της Αμφίπολης!

Summer 2014: Η δικτατορία των κοκτέιλς και της σεζλόνγκ!

«Μπουγελώθηκε» με αγιασμό ο Αμβρόσιος και προκάλεσε τον Τσίπρα!

ΥΓ1. Ευχαριστώ τη Μόνικα που ήταν… δίπλα μου όλο αυτό το χρόνο.

ΥΓ2. Η Σαλαμάνδρα είναι ένα αμφίβιο με ουρά που συναντάται στο 3pointmagazine.gr και εκκρίνει κακεντρεχή σχόλια για ό,τι την ενοχλεί! Επιμένει να αυτοπροσδιορίζεται ως σατιρική στήλη.Μπορείτε να βρίσκετε τη Σαλαμάνδρα και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]