H πρώτη εμφάνιση του Ed Sheeran στον 7ο κύκλο του Game of Thrones, δεν ήταν πετυχημένη. Η σκηνή στην οποία εμφανίστηκε δεν ενθουσίασε καθόλου το κοινό που περίμενε πολλά περισσότερα από τη σύντομη εμφάνιση του όπου και υποδύθηκε έναν τροβαδούρο.

Στην χαρακτηριστική σκηνή όπου τον είδαμε με την  Άρυα Σταρκ, δεν είχε και μεγάλη συμμετοχή και την εικόνα “έκλεψαν” οι διάλογοι των υπόλοιπων ιπποτών.

Ο Sheeran τραγουδούσε γύρω από μια φωτιά, τραβώντας την προσοχή της νεαρής Σταρκ η οποία σχολίασε: “Είναι όμορφο τραγούδι. Δεν το έχω ξανακούσει” με τον ίδιο να απαντά το όχι τόσο εμπνευσμένο: “Είναι καινούριο” -ήταν και η μόνη ατάκα του.

Οι χρήστες στο Twitter σχολίασαν ποικιλοτρόπως την εμφάνιση του Ed, ο οποίος και έκλεισε τον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο. Μερικές από τις αντιδράσεις είχαν πολύ γέλιο, όπως για παράδειγμα το παραπάνω βίντεο, όπου κάποιος φανατικός έχει δημιουργήσει έναν βίντεο με λέξεις που έχουν ειπωθεί στη σειρά από τους πρωταγωνιστές και οι οποίες έχουν κοπεί έτσι ώστε να δημιουργούν τους στίχους του δημοφιλούς τραγουδιού του Sheeran, Shape of you.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]