Είναι και εκείνη η ώρα που μπαίνεις κατάκοπος στο σπίτι, μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά και θέλεις απλά να μην κάνεις τίποτα. Και ανοίγοντας την πόρτα βλέπεις σκηνές αποκάλυψης. Το πολυαγαπημένο σου σκυλάκι έχει φροντίσει να σε υποδεχτεί καταλλήλως.

Ξεσκισμένα ρούχα, υφάσματα, κουρτίνες, μαξιλάρια, φαγωμένα παπούτσια και διακοσμητικά είδη, ανακατωμένα σκουπίδια και γλάστρες, διαλυμένα έπιπλα. Ορισμένες από τις αγαπημένες συνήθειες των συμπαθών τετράποδων, τα οποία όταν μένουν μόνα τους σπίτι αφηνιάζουν.

Εκείνο όμως που έχει ανεκτίμητη αξία, είναι το ύφος με το οποίο σε υποδέχονται τα κατοικίδια, θεωρώντας ότι δεν έχουν κάτι τίποτα το κακό και προσποιούμενα ότι όλα είναι ok. Ύφος που πολλές φορές υιοθετούν και τα μικρά παιδιά, θέλοντας να πείσουν τους γονείς τους ότι δεν έχουν κάνει ζημιά, αλλά ακόμα και ενήλικες, που παίρνουν το ακαταμάχητο ύφος του αθώου, όταν έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!

Πώς μπορείς όμως να θυμώσεις όταν έχεις μπροστά σου αυτές τις φάτσες

 

dogs1

 

dogs10

 

dogs2

 

dogs3

 

dogs4

 

dogs5

 

dogs6

 

dogs8

 

dogs7

 

dogs9

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]