Το 1ο Φεστιβάλ του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης, «Basso Rango» είναι γεγονός. Το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου από τις 8 το βράδυ στο γήπεδο του Απόλλωνα, το οπαδικό κίνημα θα συναντηθεί με τη μουσική.

Λίγα λόγια για τους Ultras Basso Rango:

Ένθερμοι υποστηρικτές και ερωτευμένοι με το γαλάζιο του Απόλλωνα που ιδρύθηκε στη Σμύρνη το 1891 και διαπρέπει εώς και σήμερα στην Αθήνα.

Δυό λόγια σύντομα και περιεκτικά για το όνομα του group μας και φυσικά το logo.

«Basso rango».Στη Σμύρνη ακόμη και οι φτωχοί περνούσανε καλά γιατί παρά την ανέχεια ξέρανε να την χαίρονται τη ζωή. Οι βιοπαλαιστές της Σμύρνης, οι άντρες του ”μπάσο ράγκου” που στα ιταλικά σημαίνει ”κατωτέρας τάξεως”, με το που τέλειωναν τη σκληρή δουλειά κατέφευγαν στις ταβέρνες, τα ζυθοπωλεία, τις μπακαλοταβέρνες και τους καφενέδες, που όλα τους είχαν ζωντανή μουσική. Εκεί μέσα ακούγαν τους αμανέδες, τα μερακλίδικα σμυρναίικα και χορεύανε τους καρσιλαμάδες, τα ζεϊμπέκικα και τα χασάπικα.

Πάμε στο logo μας τώρα, με σήμα τον Volk(λύκος),πρωταγωνιστή του γνωστού ρώσσικου κινουμένου σχεδίου «Nu pogodi». Γιατί όμως ένας λύκος ; «Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη “λύκη”, που σημαίνει φως».

«Όταν η Λητώ κυοφορούσε τον Θεό Απόλλωνα, μεταμορφώθηκε σε λύκαινα και ακολουθούμενη από αγέλη λύκων, ξεκίνησε το ταξίδι της από τη Γη των Υπερβορείων και έφτασε στη Δήλο,όπου και γέννησε τον Θεό Απόλλωνα. Θεός του φωτός ο Απόλλωνας, αποκαλείται και Λύκειος, με σύμβολο τον Λύκο. Στο Μαντείο των Δελφών, ιερό του Απόλλωνα, υπήρχε στην είσοδο ένας μπρούτζινος λύκος. Όλα τα ιερά του Απόλλωνα αποκαλούνταν Λύκεια».

1ο FESTIVAL BASSO RANGO – ΒΛΕΠΩ ΚΥΚΛΟΥΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ” – ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Line Up:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ-ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΟΜΙΧΛΗ
Pirates City
Off Target

Ημερομηνία: 07.10.2017
Ώρα Έναρξης: 20:00
Damage: 6 + Beer

**ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 105.5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Cusco Cafe Bar (Κωλλέτη 8, Εξάρχεια) Cusco cafe bar
Η Μπούκα-Μαγειρείο (Σολωμού 29,Εξάρχεια) Η Μπουκα-μαγειρειο
Skitso Cafe Bar (Νέστορος 107, Ίλιον) Skitso Cafe
Hairway Νέας Ιωνίας (Ελ Αλαμέϊν 20, Νέα Ιωνία) Hairway Nea Iwnia
Τerris Coffe (Aνθέων 31,πλησίον γήπεδο Απόλλων)
ΓραμμοΦωνάκι Cafe Bar (Boρείου Ηπείρου 1,Βύρωνας) ΓραμμοΦωνάκι Cafe Bar

Το event στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X