Όχι πώς θέλουμε ιδιαίτερη παρακίνηση για να ταξιδέψουμε και να δούμε τον κόσμο ή για να βρούμε καλύτερες ευκαιρίες· όπως έχουν τα πράγματα, δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια να το σκεφτείς. Εκτός από τους λόγους να μη μείνεις στη χώρα σου, να μεταναστεύσεις, υπάρχουν και πολύ καλοί λόγοι να φύγεις από τη χώρα σου, δηλαδή να ταξιδέψεις.

Ο φωτογράφος, βιντεογράφος και παραγωγός Ενρίκε Μουνιόθ των La Buitre Producciones δίνει 10 τέτοιους καλούς λόγους, με χιούμορ και εμπειρία, στο video “10 Motivos para salir de tu pais”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια