Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη σχετικά με την μη κατάργηση του SMS το οποίο έχει παιδαγωγική ιδιότητα και συμβολική σημασία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας κατά την χθεσινή του ραδιοφωνική παρουσία στον ΣΚΑΙ για την μη κατάργηση του SMS είπε πως έχει μια συμβολική σημασία, αλλά και μια παιδαγωγική ιδιότητα!

Δηλαδή τι εκπαίδευση προσφέρει ένα άχρηστο μέτρο; Η ένα μέτρο επιβολής περιορισμού της ελευθερίας;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια