Breaking news, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις της Κατερίνας Περιστέρη για τον τάφο της Αμφίπολης.

Η σπουδαία αρχαιολόγος, με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξε πως το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά ανήκει στον Ηφαιστίωνα κολλητό του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η δαιμόνια κα. Περιστέρη εντόπισε το γράμμα «Η» σε επιγραφές στον τάφο και έκλεισε τα στόματα των επικριτών της.

Η Κατερίνα Περιστέρη δεν είναι σαν την Χρυσηίδα Δημουλίδου που με λίγο διαδικτυακό bullying κατεβάζει τα μολύβια (fuck yeah!), αλλά αντίθετα πείσμωσε και βάλθηκε να αποδείξει πως είχε δίκιο όταν «φώναζε» (με εντολή Σαμαρά) για μακεδονικό τάφο παρέα με το τσουλούφι της Παναγιωταρέα.

Τι έχει να πείτε τώρα που βρέθηκε κοτζάμ «Ήττα» γατάκια;

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο τάφος ανήκει στον Ηφαιστίωνα (το «Ήττα» που λέγαμε) και μάλιστα χτίστηκε κατά παραγγελία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό δεν ξέρω πού στηρίζεται, αλλά εντάξει αφού ήταν τόσο κοντά τα παιδιά, ποιος άλλος μπορεί να πλήρωσε τέτοια υπερπαραγωγή τάφο για τον Ηφαιστίωνα που δεν ήταν δα και κανένας celebrity.

Με αφορμή λοιπόν τις νέες αποκαλύψεις ο Πάνος Καμμένος αναλαμβάνει δράση. Μετά το τρισάγιο για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας που σημείωσε τεράστια επιτυχία, ετοιμάζει ταξίδι στην Αμφίπολη μοναχά για πάρτη του Ηφαιστίωνα.

Είναι άλλωστε μία καλή ευκαιρία να αποδείξει πως οι ΑΝΕΛ (Νικολόπουλο Καμμένοι και Σία) δεν είναι ρατσιστές και οπισθοδρομικοί όπως τους κατηγορούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και δεν τους βάζουν στην κυβέρνηση.

Για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέλεξε και μία ιδιαίτερα συμβολική ημερομηνία. Οι εκδηλώσεις μνήμης για τον πολυαγαπημένο μας και αλησμόνητο Ηφαιστίωνα θα πραγματοποιηθούν στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συνεργάτες του Πάνου Καμμένου έχουν ήδη αρχίσει να επεξεργάζονται την ειδική τελετή, που απ` ό,τι μαθαίνουμε θα είναι φαντασμαγορική με τους Νίκο Νικολόπουλο και Δημήτρη Καμμένο να αναπαριστούν τις Καρυάτιδες!

Μοιρολογίστρες από τη Μάνη θα κλάψουν τον νεκρό, ενώ έχει προσκληθεί και ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος υποδύθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο στην επική υπερπαραγωγή του Όλιβερ Στόουν για τη ζωή του Μακεδόνα στρατηλάτη.

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια