Η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Όρεγκον, Aria Watson, παρόλο που δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, δεν άντεξε να μείνει σιωπηλή ύστερα από την νίκη του Τραμπ στις εκλογές.
Δημιούργησε το project #SignedByTrump θέλοντας να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του νέου προέδρου των ΗΠΑ μέσα από τα ίδια του τα λόγια.

Η δουλειά της παρόλα τα ισχυρά μηνύματα λογοκρίθηκε από το Facebook και το Instagram τα οποία κατέβασαν τις φωτογραφίες της Watson, οι οποίες όμως ανέβηκαν από την ίδια και στο Tumbrl όπου και έγιναν viral.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια