2.500 χρησιμοποιημένα σωσίβια από πρόσφυγες που διέσχισαν το Αιγαίο για να φτάσουν στην Ευρώπη τοποθετήθηκαν στο πάρκο έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει ένα τεράστιο νεκροταφείο.

Οι ακτιβιστές δημιούργησαν ένα τεράστιο νεκροταφείο με σωσίβια που χρησιμοποιήθηκαν από τους πρόσφυγες με σκοπό να στείλουν ένα μήνυμα στην βρετανική κυβέρνηση. Τα σωσίβια είναι μαζεύτηκαν από του ακτιβιστές από την Ελλάδα.

«Αυτό θα μπορούσε να ήμουν εγώ» έγραφαν μερικά από τα σωσίβια.

 

Photo published for This Moving Protest Pays Tribute To Refugees By Laying Out Thousands Of Life Jackets In London

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X