Μία ακόμη πολύ σοβαρή καταγγελία κακοποίησης γυναίκας δημοσιεύει σήμερα η σελίδα “Χάρτης καταγραφής σεξιστικής/έμφυλης βίας”.

Όπως αναφέρει 25χρονη που έκανε με πλοίο το δρομολόγιο Σητεία-Σαντορίνη υπέστη βιασμό από 40χρονο, ο οποίος εργαζόταν στο πλοίο. Μπροστά στο συμβάν φέρεται να βρισκόταν η ανήλικη κόρη της.

Μετά από καταγγελία του θύματος ο βιαστής απολογήθηκε στην Εισαγγελία Νάξου και αφού πλήρωσε 1.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος. Άγνωστο παραμένει πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Το κείμενο της καταγγελίας στη σελίδα

Βιασμός 25χρονης από 40χρονο μπροστά στην ανήλικη κόρη της σε πλοίο της γραμμής Σητεία-Σαντορίνη. Μετά από καταγγελία του θύματος ο βιαστής, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στο πλοίο, απολογήθηκε στην Εισαγγελία Νάξου και αφού πλήρωσε 1.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος. Άγνωστο πότε θα γίνει η δίκη.

Η ανάρτηση

Σαντορίνη 7/2020Βιασμός 25χρονης από 40χρονο μπροστά στην ανήλικη κόρη της σε πλοίο της γραμμής Σητεία-Σαντορίνη. Μετά…

Gepostet von Χάρτης καταγραφής σεξιστικής/έμφυλης βίας am Mittwoch, 26. August 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια