Το 3ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ», ένας καθιερωμένος πια θεσμός που διοργανώνεται με επιτυχία από την Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ και την Τατιάνα Λύγαρη εδώ και 3 χρόνια, πραγματοποιείται και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

Νεοσύστατες καλλιτεχνικές ομάδες και νέοι μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της τέχνης, με πυρήνα το Νέο Βαγόνι του Τρένου «εισβάλουν» σε όλους τους χώρους της Αμαξοστοιχίας και δημιουργούν πρωτότυπες performancesαπό τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, των εικαστικών, της videoartκ.α

Ένα ξεχωριστό «σιδηροδρομικό» Φεστιβάλ που η καρδιά του «χτυπάει» στα 12 μικρά ιδιωτικά διαμερισματάκια (Κουπέ),όπου μικρές ομάδες θεατών συνταξιδεύουν με τους καλλιτέχνες σε ένα πολύ κοντινό, ιδιωτικό και διαδραστικό περιβάλλον.

rouf

Όλες οι ομάδες εμφανίζονται καθημερινά σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα 4 ωρών από τις 8 έως τις 12 το βράδυ σε ένα κλίμα απρόβλεπτης δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής ευφορίας.

Οι θεατές με το πολύ χαμηλό εισιτήριο των € 4 μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 4 performancesανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες

Ομάδα 7 «Με το τρένο του μυαλού μου», Ομάδα Abnormal«Συνέβη χθες»,Ομάδα Cumulus«Κίνητρο», Ομάδα DreamDolls«Στη Μόσχα αδελφές μου», Ομάδα Gras«Το τέλος του παιχνιδιού», Ομάδα NoMoreArtists«Η πολυθρόνα», Ομάδα Ιπτάμενοι Άνθρωποι «CartePostale», Ομάδα Συν Αθύρω «Ένα παραμύθι της ψυχής», Ομάδα Τέχνασμα «Ταξίδι Επιστροφής», Ιωάννα Αποστολοπούλου – Κωνσταντίνος Πέτρου «Η Αθοπετού», Μαρίνα-Δέσποινα Γερμανού – Γεωργία Σαλαμπάση – Κατερίνα Τζόβα – Χαράλαμπος Βλάχος – Δέσποινα-Μαρίνα Σαμαρά «Το θεώρημα του Που – Αν – Καρέ», Χρύσα Δαδίτσου – Πηνελόπη Τριανταφύλλου «Ενδυμάτων το Ανάγνωσμα», Παναγιώτα Κορρέ «Invitationtoboard», Αλεξάνδρα Μυρεσιώτη «Είναι/δεν είναι», Λέλα Ράμογλου «Μην Μη», και τα μουσικά συγκροτήματα Μάριος Λαζ Ιωαννίδης με τους MLProjectκαι VerbalDelirium.

PERFORMANCES

καθημερινά από 24 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2013 από 8.00 μ.μ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

με 4 € έως και 4 performancesανά ημέρα

Έναρξη προπώλησης για τις performances της κάθε ημέρας στις 7 μ.μ.

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X