Από οικονομικής, τουλάχιστον, άποψης η μικρής κλίμακας παρέμβαση που ετοιμάζει ο Κώστας Μπακογιάννης στα Εξάρχεια, θα κοστίσει, σχεδόν, δυο «μεγάλους περιπάτους».

Όπως ανέφερε στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Ρήγας Αξελός δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης», η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αθηναίων, ενέκρινε κυκλοφοριακή μελέτη για τη μονοδρόμηση της οδού Τοσίτσα – από Μπουμπουλίνας έως Ερεσσού- και την πεζοδρόμηση της οδού Ζωσιμάδων.

Το προϋπολογιζόμενο κόστος ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, αφορά επί της ουσίας παρεμβάσεις σε μήκος 240 μέτρων στην οδό Τοσίτσα και 90 μέτρα στην οδό Ζωσιμάδων.

Όπως ανέφερε ο Ρήγας Αξελός, από την Μπουμπουλίνας μέχρι την Ερεσσού, το οδόστρωμα της Τοσίτσα μειώνεται στα 3,5 από 13 μέτρα που είναι σήμερα και το πλάτος των πεζοδρομίων θα γίνει έως και 6,8 μέτρα που 3,5 που είναι σήμερα.

Να σημειωθεί ότι η μελέτη  είναι των εταιρειών «Suez Environment» και «ΑΔΚ» ενώ χρηματοδοτήθηκε με πόρους της  Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια