Το 4ο Κινηματογραφικό NAIL Workshop για ηθοποιούς, συντελεστές και μη, έρχεται στον Πειραιά!

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 2ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά, η Ομάδα NAIL σε συνεργασία με την ηθοποιό και κινησιολόγο Μαρία Στεφανίδου, πραγματοποιούν το 4ο NAIL Workshop.

Στόχος του NAIL Workshop είναι η πρακτική άσκηση πάνω στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στους δρόμους της πόλης.

Κατά την διάρκεια του Workshop οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να μάθουν τεχνικές του κινηματογράφου, τεχνικές υποκριτικής στον κινηματογράφο, τεχνικές μικροκίνησης στον φακό καθώς και πρακτική άσκηση σε συνθήκες κινηματογραφικού set. Στο τέλος του Workshop παράγεται ένα ολοκληρωμένο κινηματογραφικό video προσβάσιμο προς τον κόσμο και τους συμμετέχοντες.

Το Workshop θα διαρκέσει 4 μέρες, και συγκεκριμένα 21-22-23-24 Μαΐου, με έδρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ώρες καθημερινά 14:00 με 18:00.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 Ευρώ και η συμμετοχή γίνεται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και μέσω αποστολής των στοιχείων (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) του/της ενδιαφερόμενου/ης με e-mail στο piraeusfilmfestival@gmail.com

έως το αργότερο 16 Μαΐου 2018.

Με εκτίμηση,

Ομάδα NAIL

https://www.facebook.com/nail.hitnrun/

Αιτήσεις στο email

Piraeusfilmfestival@gmail.com

Δείτε επίσης :

https://www.facebook.com/PiraeusFilmFestival/?hc_ref=ARSnJWP5g3nbveBwyKcIrFkIOBtUQl_yCjSroZAVghCastL3imbceqVXTXCRQ80hrg0&fref=nf

https://3pointmagazine.gr/o-adonis-morgan-konstadoudakis-se-interview/