Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, που εντείνει τα ερωτήματα για την διαχείριση του δυστυχήματος έξω από την Βουλή, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε Ένορκη Διοικητική Έρευνα (ΕΔΕ) για τον τροχονόμο που ήταν μπροστά στο συμβάν και έδιωξε έναν από τους αυτόπτες μάρτυρες, απειλώντας τον ότι θα του κόψει πρόστιμο επειδή δεν φορούσε κράνος.

Εντωμεταξύ, παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τα πρόσωπα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, τα οποία εντείνονται και λόγω της πύλης που χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Όπως μετέδωσε το Mega, από την ανάλυση των κανόνων εισόδου οχημάτων στη Bουλή, αλλά και από τα βίντεο προκύπτει πως η στροφή στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας του υπηρεσιακού οχήματος που οδηγούσε ο συνοδός ασφαλείας της κυρίας Μπακογιάννη είναι με βάση τις διαδικασίες της Bουλής παράνομη αφού όταν στα οχήματα δεν επιβαίνουν υπουργοί και βουλευτές δεν εισέρχονται από εκείνο το σημείο, αλλά τους έχουν δοθεί εντολές να εισέρχονται στο γκαράζ ή σε άλλες εισόδους από τη Λεωφόρο Αμαλίας (από την πλευρά της πλατείας Συντάγματος).

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο οδηγός δεν έκανε ούτε ηχητικό σήμα στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο του προαύλιου της βουλής και αρκέστηκε στο γεγονός ότι του παραχώρησε προτεραιότητα ο οδηγός ταξί, που κινούταν στην αριστερή λωρίδα της ανόδου, μη αντιλαμβανόμενος ότι από τη δεξιά λωρίδα ερχόταν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα χωρίς ωστόσο να έχει παραβιάσει κόκκινο, ο άτυχος άνδρας ο οποίος τον χτύπησε στο πίσω δεξιά φανάρι.

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια