#5χρόνια_3point

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω

Party με τραγούδια από παλιές και αγαπημένες δεκαετίες για τα 5 χρόνια
αυτοδιαχείρισης του περιοδικού 3pointmagazine.gr

Turn the clock back
dj set by Andreas Panagopoulos

To ανεξάρτητο ιντερνετικό περιοδικό 3pointmagazine.gr κλείνει πέντε χρόνια στον διαδικτυακό «αέρα» και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party στον ξένο στα Εξάρχεια, το Σάββατο 22 Απριλίου.

Ήταν 30 Μαρτίου του 2012, όταν το blog μίας παρέας νέων δημοσιογράφων «μετακόμιζε» στα .gr και μεταμορφωνόταν σε ένα αυτοδιαχειριζόμενο ανεξάρτητο περιοδικό ποικίλης ύλης.

Φέτος το 3pointmagazine κλείνει πέντε χρόνια ζωής. Πέντε χρόνια αυτοδιαχειριζόμενη συνεργατική δομή, χωρίς αφεντικά, εκδότες και διευθυντές σύνταξης, χωρίς εξαρτήσεις και συμφέροντα. Πέντε χρόνια ρεπορτάζ στους δρόμους, συνεντεύξεις με ανθρώπους της πόλης και με δεκάδες άρθρα, απόψεις, αφιερώματα.

Το party στον ξένο είναι μόνο η αρχή, καθώς ετοιμάζεται μια σειρά από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Νεότερες πληροφορίες πολύ σύντομα μέσα από τα social media του περιοδικού.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τα πέμπτα γενέθλιά μας, με πολύ χορό και γέλιο!

Σάββατο, 22 Απριλίου από τις 21.30 

#5χρόνια_3point
Turn the clock back
dj set by Andreas Panagopoulos

στον ξένο
(Χαριλάου Τρικούπη 81, Αθήνα)

Είσοδος ελεύθερη

Τραγουδάκια που θα παίξουν

Θα μας βρεις επίσης εδώ:

Mail: info@3pointmagazine.gr

Facebook Page: facebook.com/3pointmagazinegr
Twitter: twitter.com/3pointmagazine
Instagram: instagram.com/3pointmagazine

Το πάρτυ γίνεται εδώ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια