Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Τριανόν», συνομιλούμε με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και ακτιβιστή Περικλή Κοροβέση για την πολυσχιδή δράση της ζωής του.

Με αφορμή το βιβλίο «Η αδράνεια ροκανίζει το μέλλον» (εκδ. Opportuna), θα μιλήσουν οι Στέφανος Ροζάνης και Γιάννης Ραχιώτης. Συντονίζει ο Νίκος Παπαχριστόπουλος.

Θα ακολουθήσει, σε πρώτη προβολή στην Αθήνα, το μικρού μήκους roadmovie ντοκιμαντέρ για τον Περικλή Κοροβέση «Σκέφτομαι τα κορίτσια που αγάπησαν» των Γιώργου Μπουγιούκου και Σπύρου Σκάνδαλου, παραγωγής 2017, έπειτα από την συμμετοχή του στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Από τις εκδόσεις Opportuna κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του Περικλή Κοροβέση «Στο κέντρο του περιθωρίου».

Από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων κυκλοφορούν τα βιβλία «Ανθρωποφύλακες» και «Παράπλευρες καθημερινές απώλειες».

Ο κινηματογράφος «Τριανόν» βρίσκεται Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα.

Το event στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια