Λίγο μετά το παιχνίδι της ζωής του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τη μπάλα του αγώνα και έγραψε πάνω της ένα μήνυμα για τον πατέρα του.

Οι Milwaukee Bucks μόλις είχαν νικήσει τους Portland Trail Blazers (113-110) και ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του. Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα; Πήρε τη μπάλα στα αποδυτήρια και έγραψε πάνω της ένα μήνυμα, αφιερώνοντας τη σημερινή εμφάνιση (και τη νίκη) στον πατέρα του, Τσαρλς, που απεβίωσε στις 30 Σεπτεμβρίου.

“Αυτό είναι για τον μπαμπά. Πήραμε τη νίκη απόψε και έβαλα 44 πόντους.”

Πηγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X