Ο Παύλος Παυλίδης και ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζουν τη “Νέα Βαρβαρότητα”, ένα ολοκαίνουριο κομμάτι λίγο πριν την έναρξη των κοινών τους καλοκαιρινών εμφανίσεων.

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες κοινές τους εμφανίσεις πέρυσι το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, Παύλος Παυλίδης και Γιάννης Αγγελάκας ετοιμάζονται για ακόμη μία κοινή καλοκαιρινή περιοδεία. Λίγο πριν την έναρξη της, μεταφέρουν τη συνεργασία τους στο στούντιο και παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουριο κομμάτι.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο Η Νέα Βαρβαρότητα, και αποτελεί ουσιαστικά μέρος της επερχόμενης δουλειάς που ετοιμάζουν Παύλος Παυλίδης και B-Movies, με τη συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα. Οι στίχοι είναι του ίδιου του Παυλίδη, ενώ τη μουσική συνυπογράφουν και οι υπόλοιποι B-Movies. Το κομμάτι συνοδεύεται και από ένα βίντεο, το οποίο αποτελεί “αδελφάκι” και συνέχεια του βίντεο το οποίο είχε κυκλοφορήσει για το κομμάτι Δεσποινίς.

Ηχολήπτης είναι ο Παναγιώτης Ριζόπουλος, ενώ το mastering ανέλαβε ο Ανέστης Ψαραδάκος (Athens Mastering Studios). Το βίντεο αποτελεί μια δημιουργία της Ευτυχίας Ιωσηφίδου (σκηνοθεσία/εικονοληψία/μοντάζ) με τον Πέτρο Ιωαννίδη επίσης στην εικονοληψία.

Δείτε το εδώ:

To διαβάσαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια