«Αίμα – τιμή – Χρυσή Αυγή» κραυγάζει ένα τάγμα εφόδου στο Βόλο με την απάντηση να έρχεται από μια γυναίκα: «Ντροπή φασίστες!»

Η ανώνυμη Βολιώτισσα έρχεται να προστεθεί στις γυναίκες που έχουν αντισταθεί στη μισαλλοδοξία με τη φωνή και τη στάση τους, τον τελευταίο καιρό…

…στη Σουηδία

Tess Asplund, η γυναίκα που δεν φοβήθηκε τους νεοναζί

…στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν σας φοβόμαστε: Το χαμόγελο περιφρόνησης μιας μουσουλμάνας μπροστά στους φασίστες του EDL

…και στην Τσεχία

Ατρόμητη νεαρή πρόσκοπος αντιμέτωπη με νεοναζί σε διαδήλωση στην Τσεχία

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια