Έντεκα φιαλίδια εμβολίων της Pfizer κατά του κορωνοϊού, που αντιστοιχούν σε 66 δόσεις, καταστράφηκαν στο νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο μετά το χθεσινό μπλακ άουτ.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρότι δούλεψε η γεννήτρια στο φαρμακείο του νοσοκομείου όπου είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια, υπήρξε βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα με αποτέλεσμα το ψυγείο όπου φυλάσσονταν τα 11 φιαλίδια να μείνει εκτός λειτουργίας για αρκετή ώρα.

Οι συγκεκριμένες δόσεις δεν ήταν για ασθενείς του νοσοκομείου, αλλά για πολίτες, οι οποίοι επρόκειτο σήμερα να λάβουν τη δεύτερη δόση στο εμβολιαστικό κέντρο του Δρομοκαΐτειου.

Αρχικά από το υπουργείο Υγείας είπαν, σύμφωνα με τον Μ. Γιαννάκο, ότι θα αποσταλούν νέα εμβόλια προκειμένου να μην ακυρωθούν τα ραντεβού. Όπως, πάντως, μεταδίδει το newsit.gr, οι εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα μετατίθενται για αύριο.

*Από την Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια