Επτά ημέρες Ντέιβιντ Λιντς,επτά ημέρες στον κινηματογράφο Άστυ αφιερωμένες στις κορυφαίες ταινίες του αμερικανού δημιουργού.

Ο κινηματογράφος Αστυ γιορτάζει την επάνοδο στις αίθουσες με ένα επταήμερο αφιέρωμα στον Ντέιβιντ Λιντς. Μερικές από τις ωραιότερες ταινίες του θα παίζονται από την Πέμπτη 31 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι η «Χαμένη Λεωφόρος», το «Eraserhead», το «The Straight Story», η «Ατίθαση Καρδιά», ο «Ανθρωπος Ελέφαντας», το «Inland Empire» και το «Mulholland Drive». Κάθε ημέρα θα προβάλλονται τρεις ταινίες από τις παραπάνω με κοινό εισιτήριο 7 ευρώ.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του αφιερώματος:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X