Αγνοώντας επιδεικτικά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, αλλά και την κυβερνητική απαγόρευση, ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ τέλεσε κανονικότατα, με ανοιχτές πόρτες, την ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Ενώ σε όλη -θέλουμε να ελπίζουμε- τη χώρα, δηλαδή, η λειτουργία έγινε με κλειστές πόρτες και χωρίς κόσμο, ο Μητροπολίτης στα Κύθηρα κάνει… αντάρτικο!

Στο μεταξύ, μέχρι και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε μήνυμα το πρωί: «Μένουμε σπίτι».

Όπως μεταδόθηκε, πάντως, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η πρωτοφανής απόφαση του Μητροπολίτη Σεραφείμ να τελέσει την ακολουθία των Χαιρετισμών με ανοιχτές πόρτες δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα περίμενε, αφού δεν έδωσε πολύς κόσμος το «παρών».

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια