Η Disney «κλείνει» τα 92 της χρόνια κι εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές της μέσα από ένα βίντεο 92 δευτερολέπτων με σκηνές από τις πιο διάσημες ταινίες κινουμένων σχεδίων που δημιούργησε στα θρυλικά στούντιό της. Από το κλασικό αριστούργημα «Φαντασία» μέχρι τα πιο πρόφατα Tangled και Frozen, ρίχνουμε μια ματιά στα 92 χρόνια φαντασίας και δημιουργίας της Disney που έχουν ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Πριν από 92 χρόνια , οι Γουόλτ και Ρόι Ντίσνεϊ ίδρυσαν το στούντιο της Disney (αρχικά, Walt Disney Pictures), ένα στούντιο το οποίο έμεινε στην ιστορία, φτιάχνοντας τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Η Μπελ, η Άριελ, η Ποκαχόντας, ο Σίμπα, ο Ταρζάν και πολλοί άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney «παρελαύνουν» στο βίντεο που δημιούργησαν οι animators της εταιρείας για να γιορτάσουν και να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές των 92 αυτών χρόνων.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X