Η βρετανική πρωτεύουσα εδώ και πολλά χρόνια είναι μία από τις μεγάλες θεατρικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Για πολλούς, είναι η – με κεφαλαία το άρθρο – θεατρική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Αλλά οι συνθήκες δεν είναι κανονικές. Εδώ και μήνες τα θέατρα αυτά είναι βουβά.

Στη σειρά φωτογραφιών της «Custodians for Covid (Φύλακες για την Covid)», η με έδρα την Οξφόρδη φωτογράφος Joanna Vestey απαθανάτισε με τον φακό της την αφωνία των λονδρέζικων θεατρικών αιθουσών. Άδεια καθίσματα και θεωρεία, άδειες σκηνές λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του νέου ιού.

Η Vestey επισκέφθηκε 20 αίθουσες: το Royal Albert Hall, το Globe, το Hamstead Theatre, το Theatre Royal Stratford East, το Alexandra Palace Theatre, το Bush Theatre, το National Theatre, το Richmond Theatre και άλλα.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια