Η Lavinia Ramirez είναι ένα γλυκό δίχρονο κοριτσάκι από το Devon της Αγγλίας. Δεν είναι όμως ένα συνηθισμένο κοριτσάκι καθώς το παρατσούκλι της είναι «Μίνι Μότσαρτ».

Η Lavinia αν και μόλις 2 χρονών παίζει πιάνο όπως κανένα παιδί της ηλικίας της. “Αυτοσυγκεντρώνεται και παίζει εξαιρετικά τα μουσικά κομμάτια χωρίς καν να κοιτάζει τις νότες” υποστηρίζει ο δάσκαλός της, ο οποίος είναι και αυτός έκπληκτος από το ταλέντο της μικρής.

Η ταλαντούχα πιτσιρίκα έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη της συναυλία μπροστά σε κοινό 200 ατόμων, έξι μόλις εβδομάδες αφότου άρχισε να μαθαίνει τις νότες και τα κλειδιά του σολ και οι κριτικές που απέσπασε από ειδικούς ήταν οι καλύτερες!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X