Σε ανθρωποκυνηγητό εξελίχθηκε η διαδικασία της σύλληψης του υπαρχηγού της εγκληματικής – ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Χρήστου Παππά, μετά τη δήλωση του δικηγόρου του, ότι ο εντολέας του επέλεξε σε αυτή τη φάση να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο, οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση». Η εξέλιξη αυτή αφήνε έκθετη την αστυνομία η οποία – και οι συνδικαλιστές της – όλο το προηγούμενο διάστημα διατυμπάνιζε ότι οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες «παρακολουθούνται διακριτικά», ότι υπάρχει «επιχειρησιακό σχέδιο» για τη σύλληψή τους και ότι αυτό θα εφαρμοζόταν «άμεσα».

Τα ίχνη του υψηλόβαθμου χρυσαυγίτη χάθηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για μη αναστολή της 13χρονης ποινής φυλάκισής του.

Ο Χρήστος Παππάς δεν βρίσκεται στο σπίτι του στην περιοχή του Παπάγου… και δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Η αστυνομία έψαξε ακόμη ένα σπίτι στου Παπάγου και ένα στο Ίλιον, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ έρευνα θα γίνει σε ένα ακόμα σπίτι ιδιοκτησίας του στα Γιάννενα.

Νωρίτερα φέρεται να είχε επικοινωνήσει ο δικηγόρος του υποστηρίζοντας ότι ο καταδικασθείς βρίσκεται στα Ιωάννινα και αναμένεται τις επόμενες ώρες στη ΓΑΔΑ. Κάτι που έτσι κι αλλιώς ουδέποτε έγινε.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια