Δεκέμβριος 2019

14Δεκ9:30 μ.μ.Party οικονομικής ενίσχυσης 3point magazine στο Homesick

Λεπτομέρειες

Party Οικονομικής ενίσχυσης του αυτοδιαχειριζόμενου περιοδικού 3point magazine

Το ανεξάρτητο και αυτοδιαχεριζόμενο περιοδικό 3point magazine έχοντας 7 χρόνια αδιάκοπης συνεργατικής λειτουργίας διοργανώνει πάρτι οικονομικής ενίσχυσης με ποτό, μουσική και χορό στο ροκ μπαρ Homesick (Ανδρέα Μεταξά 26).

Το 3point magazine σε χρειάζεται.

Σας περιμένουμε όλες & όλους.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 09:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη

*Αφίσα: Παναγιώτης Βωβός – Σχέδιο: Γιώργος Δρόσος


Λίγα λόγια για το περιοδικό:
Το 3pointmagazine.gr είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο, αυτοδιαχειριζόμενο περιοδικό που γεννήθηκε μέσα από τις αναζητήσεις, τους προβληματισμούς και τα όνειρα μιας παρέας νέων δημοσιογράφων. Μιας παρέας που έγινε ομάδα και έμαθε να αυτοοργανώνεται, να συνεργάζεται με βάση την αλληλεγγύη και να συναποφασίζει οριζόντια και αντι-ιεραρχικά.

Απέναντι στον ανταγωνισμό και την εκμετάλλευση που κυριαρχούν στους χώρους εργασίας, το 3pointmagazine.gr κάνει πράξη την αυτοδιαχείριση και την αλληλεγγύη, δημιουργώντας ένα μέσο πραγματικής επικοινωνίας, δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης που βασίζεται στους ανθρώπους του κι όχι σε αφεντικά και κάθε είδους συμφέροντα.

Ένα αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα που μεγαλώνει διαρκώς και δίνει φωνή στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πρόσφυγες, τους ανθρώπους της πόλης και σε άλλα αυτοδιαχειριζόμενα και αλληλέγγυα εγχειρήματα.

H σελίδα του πάρτι στο facebook

Πότε;

Σάββατο 14 Δεκ 2019 21:30

Που;

Homesick

Ανδρέα Μεταξά 26, Αθήνα

X